Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Publicaties

Met enige regelmaat stelt Vincent de Groot verbonden aan Robelco Tax Services memo’s ter beschikking aan onder meer relaties over fiscale onderwerpen die betrekking hebben op werknemers die internationaal werkzaam zijn. U kunt hierbij denken aan een uiteenzetting van de overwegingen van de rechter(s) in een uitspraak, de werking en toepassing van een belastingverdrag of een sociaalrechtelijk vraagstuk. Ook in fiscale vakliteratuur kunt u publicaties van hem terugvinden.

Van de meest recente publicaties onderstaand een opsomming:
– 08-06-2015: ‘Arrest Kik (C-266/13)’, Fiscaal up to Date – Over de Grens (ID: odg20150075)


Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X