Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingkantoor Alkmaar per 1 juni gesloten

Ook dit jaar sluit de Belastingdienst een aantal van zijn kantoren. Op 1 juni is de deur van het belastingkantoor in Alkmaar dichtgegaan.

Net als andere overheidsorganisaties moet de Belastingdienst bezuinigen. Daarom verminderen we het aantal kantoorlocaties. Uiteindelijk blijft de Belastingdienst in 20 kantoren gehuisvest.

Eerder in 2015 sloten de kantoren 's-Hertogenbosch, Haarlem, Leiden, Roermond en Oss. Later in 2015 sluiten de kantoren:
  • Apeldoorn (26 juni 2015)
  • Tilburg (1 oktober 2015)
Het belastingkantoor dat het dichtst bij u in de buurt is, vindt u via Adressen belasting- en douanekantoren.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X