Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Belastingbetaler kan fluiten naar Grieks geld

De 240 miljard euro aan noodhulp die aan Griekenland is verstrekt, komt waarschijnlijk niet meer terug. Dat zegt Kees Vendrik, lid van De Algemene Rekenkamer, in het televisieprogramma Radar dat maandagavond wordt uitgezonden.

Volgens Vendrik is het zeer onzeker of Nederlandse belastingbetalers iets terug zullen zien van de steun aan Griekenland. ,,Zoals de vooruitzichten nu zijn, is het fair om te zeggen dat we daar een hard hoofd in moeten hebben.'' Dit staat haaks op de garantie die in 2010 door oud-minister van Financiën, Jan Kees de Jager, werd gedaan. Hij beloofde destijds dat alles met rente zou worden terugbetaald.

Uit onderzoek blijkt dat maar 11 procent van de noodhulp in de Griekse publieke sector terecht is gekomen. De rest van het geld is hoofdzakelijk teruggevloeid naar buitenlandse banken die geld hadden uitstaan in Griekenland.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X