Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Voorlopig geen nieuw belastingstelsel

Het is onwaarschijnlijk dat het kabinet nog voor de zomer met een schets van de voorgenomen herziening van het belastingstelsel komt. De plannen zijn sterk afhankelijk van de opstelling van de oppositie, verklaarde premier Rutte dinsdagavond tijdens het jaarlijkse Verantwoordingsdebat.

Er moet rekening worden gehouden met een fasering van de belastingherzieningen. Door de nieuwe verhoudingen in de Eerste Kamer na de verkiezingen van dinsdag moet een nog breder draagvlak ontstaan voor de plannen. Rutte wil eerst achter de schermen brede overeenstemming bereiken over een plan dat zowel in de Tweede als Eerste Kamer kan worden aangenomen.


Lees hier de inhoud van het Verantwoordingsdebat over het jaar 2014 (kies links in het menu voor 'Verantwoordingsdebat 2014')

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X