Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nationaal Salaris Onderzoek 2015: verdubbel je salaris!

Doe mee aan het Nationaal Salaris Onderzoek 2015 en maak kans op een maandsalaris. Het kost een kwartiertje en je deelname blijft anoniem. Het Nationaal Salaris Onderzoek 2015 is een initiatief van Intermediair en Nyenrode Business Universiteit. Het doel is om een toonaangevende salaris- en arbeidsvoorwaarden benchmark neerzetten met een representatieve doorsnede van de totale Nederlandse beroepsbevolking.

Business Universiteit Nyenrode ontwikkelde samen met Intermediair de vragen voor het onderzoek en is tevens verantwoordelijk voor de analyse van de onderzoeksresultaten. De resultaten worden onder andere ingezet voor de representativiteit van het Intermediair Salariskompas. Hiermee kunnen werknemers hun eigen salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden vergelijken met andere personen in een vergelijkbare baan en weten ze binnen enkele seconden of hun voorwaarden marktconform zijn.

Doe mee en win!
Vul de vragenlijst in en kom er direct achter of jouw salaris marktconform is. Je mag als dank een gratis krant uitkiezen en kunt bovendien kans maken op een extra maandsalaris, tot een maximum van 5.000 euro. De resultaten blijven anoniem en je kunt hier de actievoorwaarden lezen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X