Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Bellen met de BelastingTelefoon? Controleer nu alvast uw gebruikersnaam

Vanaf 1 juni kan de BelastingTelefoon u vragen naar de gebruikersnaam waarmee u kunt inloggen op het beveiligde gedeelte van onze internetsite. Controleer daarom of uw gebruikersnaam nog werkt.

De Belastingdienst werkt continu aan het veilig uitwisselen van persoonlijke gegevens. Daarom vraagt de BelastingTelefoon u vanaf 1 juni om de gebruikersnaam te noemen waarmee u kunt inloggen op het beveiligde gedeelte van onze internetsite. U hebt dus een werkende gebruikersnaam nodig, als u met ons wilt bellen over uw persoons- en bedrijfsgebonden gegevens.

Controleer of uw gebruikersnaam werkt
Log in om te controleren of uw gebruikersnaam nog werkt. Lees Problemen met inloggen? als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet of andere problemen met inloggen hebt.

Meer informatie
Lees bij Privacy hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens. Hebt u vragen? Bellen is niet altijd nodig: via social media krijgt u vaak ook snel en goed antwoord op uw vragen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X