Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Verkeersboete buitenland valt gewoon op de mat

Het wordt oppassen geblazen als je wel eens autorijdt in het buitenland. Binnenkort valt de boete gewoon op de mat als je een verkeersovertreding hebt begaan in het buitenland. Het Europees Parlement heeft namelijk ingestemd met een voorstel dat het makkelijker maakt voor EU-landen om gegevens uit te wisselen over verkeersovertredingen.

Als je iets te enthousiast het gaspedaal intrapt over de grens, kun je er meestal wel vanuit gaan dat de boete niet door de brievenbus valt. Tenminste, zo is de situatie nu. Nieuwe regels vanuit de Europese Unie gaan daar verandering in brengen. Het idee is dat EU-landen makkelijker gegevens met elkaar kunnen uitwisselen over verkeersovertreders.

Adres verkeersovertreder achterhalen
Op die manier kunnen de plaatselijke autoriteiten het adres van een verkeersovertreder snel achterhalen en de boete opsturen. Het Europees Parlement heeft al ingestemd met de regels en ook het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Denemarken gaan akkoord met het voorstel. Deze laatste landen hebben twee jaar de tijd om de regels in te voeren. In de EU-landen zouden de regels zelfs al voor de zomer van kracht kunnen zijn. In de tabel ziet u om welke verkeersovertredingen het gaat.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X