Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Voor 1 juli bericht bij belastingaangifte tot 15 april

Mensen die voor 1 juli uitsluitsel willen van de Belastingdienst, krijgen wat meer tijd om aangifte te doen. Een woordvoerder van de bewindsman bevestigt berichtgeving maandag van RTL Nieuws hierover. Eigenlijk zou de groep die voor 1 juli bericht wil hebben van de Belastingdienst op 1 april de aangifte moeten hebben ingeleverd. Staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) rekt die termijn nu op naar 15 april.

Wiebes wil op deze manier voorkomen dat de website van de Belastingdienst eind maart overbelast raakt als veel mensen tegelijk aangifte gaan doen. Om topdrukte op de website van de Belastingdienst te voorkomen, werd eerder al besloten dat er dit jaar niet alleen in maart maar ook in april aangifte kan worden gedaan.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X