Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Aangifteseizoen start met overbelaste site fiscus

De website van de Belastingdienst was vanochtend zeer slecht bereikbaar, omdat mensen massaal inlogden om hun inkomstenbelasting op te geven. Rond een uur of twee was de site weer bereikbaar.

De aangifte voor de inkomstenbelasting voor 2014 kan vanaf vandaag worden ingediend. Veel mensen die vanochtend meteen aan de slag wilden met hun aangifte, konden echter hun paperassen meteen weer opbergen, toen de site overbelast bleek. Mensen kregen het advies het later op nieuw te proberen. De site kan slechts enkele tienduizenden aangiftes tegelijk aan. Rond een uur of twee was de website weer bereikbaar. Volgens een woordvoerder draaien de systemen goed en zijn er al 36.000 aangiften binnengekomen.

De slechte bereikbaarheid op meteen de eerste dag is wrang, aangezien de fiscus de afgelopen tijd campagne heeft gevoerd om mensen ertoe aan te zetten vooral tijdig aangifte te doen. De deadline werd verlaat naar een 1 mei, in plaats van 1 april.

Mensen die voor 1 april aangifte doen kunnen er op rekenen dat zij voor 1 juli bericht krijgen van de fiscus. De Belastingdienst probeert dit ook voor aangiften die in april worden ingediend, maar tekent daarbij wel aan dat als de aanslag toch na 1 juli wordt opgelegd, er wel rente over een eventueel uitstaande vordering wordt gerekend.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X