Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Pdf 'Handboek Loonheffingen 2015' beschikbaar

De pdf van het 'Handboek Loonheffingen 2015' is beschikbaar. U kunt de pdf downloaden. U kon de actuele informatie voor 2015 al eerder online raadplegen. Nu kunt u ook de pdf gebruiken. In tegenstelling tot vorig jaar is de inhoudsopgave klikbaar.

Meerdere pdf's
Elk kwartaal verschijnt er een nieuwe uitgave van de pdf van het handboek. Daarbij geven we duidelijk aan wat de wijzigingen zijn ten opzichte van de vorige uitgave. De online-informatie houden we in de loop van het jaar voortdurend actueel. Ook daar kunt u zien wat er is gewijzigd.

Loonheffingeninformatie bekijken
handboek downloaden
handboek online raadplegen

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X