Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wat betekent dit voor mij?

'Wat betekent dit voor mij?' geeft inzicht in de veranderingen door gewijzigde wet- en regelgeving die invloed kunnen hebben op jouw portemonnee.

Door jouw persoonlijke situatie in te vullen, ontvang je als resultaat een overzicht van maatregelen die voor jou van belang zijn om te weten. De tool bevat alle maatregelen die vanaf 1 januari 2015 gaan gelden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X