Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Voorlopige aanslag 2015: aftrek voorkoming dubbele belastingheffing niet goed verwerkt

BELANGRIJK BERICHT VAN DE FISCUS: 'Bij de berekening van de voorlopige aanslag 2015 van 360 burgers hebben we een fout gemaakt. We hebben geen rekening gehouden met de aftrek die voorkomt dat dubbel belasting betaald moet worden als sprake is van buitenlandse inkomsten. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.'

Voor wie?
Dit bericht is voor 360 burgers op wie de volgende 2 punten van toepassing zijn:
  • U hebt in 2015 buitenlandse inkomsten waarvoor de aftrek om dubbele belasting te voorkomen geldt.
  • U hebt een voorlopige aanslag 2015 voor de inkomstenbelasting ontvangen.
Wat doen we voor u?
Wij gaan deze fout herstellen. Degenen die het betreft, krijgen een brief waarin staat hoe we de fout herstellen.
Wat kunt u nog doen?
U hoeft niets te doen.
Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X