Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Actie Belastingdienst mogelijk voorbode staking

De flyeractie die maandagochtend werd gehouden voor de deur van het belastingkantoor in Enschede is waarschijnlijk de voorbode van hardere acties. Dat zegt een woordvoerder van het ambtenarencentrum NCF die aanwezig was bij de flyeractie.

Ambtenaren deelden vanochtend flyers uit waarmee ze duidelijk maakten dat ze al vier jaar zonder cao zitten en dat het kabinet afspraken over het pensioen van ambtenaren niet nakomt. Volgens NCF is de flyeractie nog maar een bewustwordingsactie en zijn er volgende maand stakingen of stiptheidsacties te verwachten als het rijk niet met salarisverhoging komt voor koopkrachtverbetering. Aan de actie maandag bij het belastingkantoor deden tweehonderd van de vierhonderd aanwezige ambtenaren mee.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X