Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Bereken het: auto van de zaak of toch privé in 2015

Wat is voordeliger in 2015: rijden in een auto van de zaak of toch privé? Het is een vraag die niet alleen relevant is voor leaserijders, maar ook voor zzp’ers. Z24 heeft een gratis calculator auto van de zaak of in privé. Deze berekent haarfijn de financiële consequenties van de keuze. De rekentool houdt rekening met onder andere de geplande gebruiksduur, de restwaarde, de bijtelling en uiteraard de catalogusprijs van de auto. Download hier de gratis calculator Auto van de zaak of in privé.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X