Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Tweede huis in Frankrijk extra belast

Als het aan de Franse regering ligt, komt er een extra belasting op tweede huizen in het land. En dat is vooral slecht nieuws voor vermogende buitenlanders met een Franse pied-à-terre. De maatregel moet 150 miljoen euro opbrengen, meldt de Franse krant Les Echos.

De zogenoemde weekendbelasting zou vooral gericht zijn op buitenlanders die in de grote steden een appartement hebben. Die optrekjes in Parijs, Lyon, Marseille en Bordeaux staan in de praktijk grote delen van het jaar leeg. De belasting zou nog eens 20 procent bedragen bovenop de ozb die iedere woningeigenaar moet betalen. Alleen in Parijs zou het al om 170.000 woningen gaan.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X