Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Record Maritieme Gastlessen wederom gebroken

De recordpoging ‘maritieme gastlessen geven’ is ruimschoots in haar doelstelling geslaagd. Tijdens de Maritime Week werden er maar liefst 406 verzorgd, zo maakte Ben Kollen, kapitein van de P&O ferry ‘Pride of Rotterdam’, vanmiddag bekend. Aan boord van het schip werd de laatste gastles verzorgd door Tineke Netelenbos, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Reders Vereniging. Het oude record stond op 314 gastlessen.

“De organisator van de Maritime Week, Nederland Maritiem Land is uitermate tevreden met het verloop van de week en het nieuwe record. “Het is geweldig te zien dat zo veel collega’s uit de sector deze week tijd vrij hebben gemaakt om de honderden gastlessen te geven en het motto van onze sector ‘High Tech, Hands On’ enthousiast te verspreiden”, aldus voorzitter Arie Kraaijeveld. “De doelstelling van de Maritime Week is kennisdeling en het zelf beleven én ervaren wat de uitgebreide opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector zijn. In die opzet zijn we prima geslaagd.”

De Maritime Week werd op 6 november geopend met de eerste maritieme gastles door Ben Bekkering, plaatsvervangend commandant Zeestrijdkrachten. Aansluitend vond het Maritime Awards Gala plaats.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X