Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Chipknip stopt op 31 december 2014

Veel consumenten hebben nog saldo op hun Chipknip staan. Daarom heeft Currence, eigenaar van Chipknip, samen met de banken besloten het saldo van actieve Chipknippassen voor 7 februari 2015 automatisch terug te storten aan klanten.

Zet zelf uw saldo op nul
Wilt u niet wachten totdat uw chipknipsaldo op uw Betaalrekening wordt teruggestort? Dan kunt u het saldo opmaken door ermee te betalen. Maar u kunt het ook terugstorten op uw rekening via een Chipknip Oplaadpunt. Dit kan tot 1 januari 2015. Zo werkt het:
  • Ga naar een Chipknip Oplaadpunt
  • Plaats uw Betaalpas in het Oplaadpunt (met de chip naar boven en met de pijl naar voren)
  • Kies optie 1: ‘Terugstorten’ Het volledige saldo wordt dan binnen 2 werkdagen automatisch bijgeschreven op uw Betaalrekening.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X