Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boskalis neemt groot belang in Fugro

Boskalis heeft een belang van 14,8 procent genomen in bodemonderzoeker Fugro. Dat maakte de baggeraar en maritiem dienstverlener vrijdag bekend zonder financiële details te vermelden. Boskalis verklaarde Fugro als een interessant bedrijf te zien met activiteiten die goed passen bij de eigen werkzaamheden. Boskalis wil nu in dialoog met Fugro over mogelijke vormen van samenwerking. Het bedrijf uit Papendrecht benadrukte dat het niet de intentie heeft om een overnamebod op Fugro te doen.

Topman Peter Berdowski van Boskalis zei in een toelichting dat in de afgelopen jaren al vaak is samengewerkt met Fugro bij projecten in de wereld. Boskalis steunt de recent aangescherpte strategie van Fugro, aldus de bestuursvoorzitter.

Tegenvallende cijfers
Eind vorige maand kwam Fugro met zeer tegenvallende kwartaalcijfers naar buiten en maakte toen ook bekend de organisatie op de schop te nemen. Het bedrijf zucht onder de verslechterende olie- en gasmarkt. In de afgelopen tijd is het aandeel hard gedaald. Het aandeel Fugro sloot vrijdag in de Amsterdamse AEX-index op 14,07 euro, terwijl in mei nog een piek werd behaald van 48,76 euro.

Reactie Boskalis
Een woordvoerder van Boskalis liet weten dat Fugro voorafgaand aan de publicatie van het persbericht is ingelicht over het belang in het bedrijf. Hij wilde geen financiële details geven, maar zei wel dat de meeste aandelen Fugro vrijdag werden gekocht. De zegsman zei verder dat Boskalis nu het gesprek aan zal gaan met Fugro over de vervolgstappen. Daarbij zijn een vergroten van het belang of het vormen van samenwerkingsverbanden mogelijkheden die worden bekeken door Boskalis, afhankelijk van het overleg met de bodemonderzoeker, aldus de woordvoerder.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X