Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Bent u zeevarende? Woonachtig in het buitenland?

Stel: u woont of werkt in het buitenland. Dan betaalt u daar belasting en heeft u met de fiscus niets te maken. Dat klinkt logisch, maar helaas, zo eenvoudig is het niet. De Nederlandse Belastingdienst kan er namelijk heel anders over denken. De vraag of u in Nederland bent vrijgesteld van belasting- of premieheffing is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Dat verschilt van geval tot geval. Het hangt er maar vanaf hoe lang u jaarlijks in het buitenland werkt en om welk land het gaat. Het wordt nog ingewikkelder wanneer u in verschillende landen werkzaam bent. Dat is bij voorbeeld het geval wanneer u uw inkomen verdient met werk voor een baggerbedrijf of in de offshore-industrie.

Kortom, wie werkt of woont in het buitenland doet er goed aan gebruik te maken van een deskundige bij het invullen van de Nederlandse belastingaangifte. Dat bespaart een hoop tijd en geld. Robelco Tax Services kan u op dit terrein uitstekend van dienst zijn. Robelco Tax Services heeft zich dan ook als één van de weinige kantoren in Nederland gespecialiseerd in het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting van werknemers die in het buitenland woon- en werkzaam zijn.

De medewerkers kunnen bogen op uitgebreide kennis en ervaring. Wij weten alles van de fiscale wetgeving, regelingen en jurisprudentie op dit gebied en zijn uitstekend op de hoogte van de belastingverdragen die Nederland heeft gesloten. Daardoor zijn wij in staat om tegen bescheiden kosten een juiste belastingaangifte te verzorgen. Voor u is dat een geruststellend idee. U weet dat u niet te veel aan belasting en premies betaalt en dat u voor het overige van de Belastingdienst niets te vrezen heeft.

Robelco Tax Services staat bekend als een laagdrempelig kantoor. Wij hanteren passende tarieven; hebben service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Als cliënt onderhoudt u altijd direct contact met degene die binnen het kantoor uw zaken behartigt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze adviseurs zijn u graag van dienst! Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren (van 9:00 tot 18:00 uur) telefonisch bereikbaar. Of u kunt een e-mail zenden aan info@robelco.nl voor meer informatie.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X