Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Verkeerde berekening huurtoeslag

Voor ongeveer 1.600 burgers is de huurtoeslag verkeerd berekend. Hebt u onlangs een voorschotbeschikking of definitieve berekening gekregen van uw huurtoeslag voor 2012, 2013 of 2014?

Dan kan daar onterecht op staan dat iemand in uw huishouden geen geldige verblijfsvergunning heeft. En dat u daardoor geen recht hebt op huurtoeslag. Is dit bij u het geval? Dan gaat Belastingdienst/Toeslagen uw huurtoeslag opnieuw berekenen. U hoeft niets te doen. Uiterlijk eind november ontvangt u de nieuwe beschikking(en). Wij sturen u een excuusbrief met meer informatie. Hebt u nog vragen? Bel dan de BelastingTelefoon.

Voor wie?
Voor ongeveer 1.600 burgers hebben we de huurtoeslag verkeerd berekend.

Wat doen we voor u?
Wij berekenen uw huurtoeslag opnieuw.

Wat kunt u nog doen?
U hoeft niets te doen. Ook niet als u een brief hebt gehad waarin staat dat u de huurtoeslag moet terugbetalen.

Actueel
Op 7 oktober ontvangt u de excuusbrief. En uiterlijk eind november ontvangt u de nieuwe berekening(en) van uw huurtoeslag voor 2012, 2013 of 2014. In een eerdere versie van dit bericht stond dat het alleen ging om huurtoeslag voor 2014.

Meer informatie

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X