Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Informatienummer ebola voor scheepvaart

Scheepvaartbureau Koninklijke Dirkzwager uit Maassluis komt met een speciaal informatienummer over ebola. Bedrijven kunnen daar naartoe bellen om te achterhalen of een schip in een gebied is geweest waar ebola heerst.

De service is bedoeld voor schoonmaakbedrijven, cateraars en technisch personeel die aan boord moeten van een schip. Dirkzwager krijgt informatie van alle rederijen wereldwijd. Bedrijven kunnen het nummer vanaf donderdagochtend negen uur bellen. Vanaf dan is het bureau 24 uur per dag bereikbaar op 088-44 31 000. Het informatienummer blijft in de lucht zolang de Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor ebola-besmettingen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X