Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Einde nabij voor belastingparadijs Ierland

Het einde lijkt nabij voor Ierland als belastingparadijs. Onder druk van de Europese Unie en regeringen wordt de gunstige belastingregelgeving, waardoor multinationals maar wat graag vanuit Ierland opereren, binnenkort gewijzigd. Naar verluidt worden de wijzigingen in de wetgeving dinsdag al aangekondigd, zo schrijft zakenkrant Wall Street Journal maandag.

De zogeheten 'Double Irish', maakt gebruik van een twist in de Ierse wetgeving op het gebied van royalty's voor intellectuele eigendommen. Daardoor kunnen ondernemingen en dochterondernemingen straffeloos met miljarden schuiven om zo onder de belastingen uit te komen. Het is nog niet bekend hoe lang het duurt voordat de regelgeving wordt aangepast. Volgens de krant zijn multinationals in met name de technologiesector en in de farmaceutische branche druk met het maken van een strijdplan mochten de wijzigingen in de wetgeving worden doorgevoerd.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X