Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Rijk moet investeren en minder belasten

Het kabinet moet meer geld pompen in de economie en de lasten op arbeid drastisch verlagen. Daarvoor moet tweemaal anderhalf miljard euro worden vrijgemaakt. Dat zegt voorzitter van ondernemersorganisatie ONL Hans Biesheuvel dinsdag in een toespraak, meldt Het Financieele Dagblad.

Biesheuvel wil dat er in de rijksbegroting anderhalf miljard euro wordt uitgetrokken om innovatie te stimuleren. Ook moet er een aparte minister van export komen en moet de begroting voor Defensie fors omhoog. Duurzame energie moet bovendien sterker worden gestimuleerd, bepleit hij. Nog eens anderhalf miljard euro moet worden ingecalculeerd in de begroting om het verschil tussen de arbeidskosten voor werkgevers en het nettoloon van werknemers te verkleinen, vindt Biesheuvel.

Btw
Daarnaast moeten kleine ondernemers twee keer zo veel fiscaal voordeel halen uit btw-afdracht. Door stevig te bezuinigingen op onder meer inkomenstoeslagen voor huur en zorg moet het geld worden vrijgemaakt voor de plannen, oreert Biesheuvel dinsdag.

Ondernemersbank
ONL heeft verder op de verlanglijst staan dat het belastingstelsel wordt versimpeld. Ook zou de belangenvereniging graag zien dat één van de twee banken in staatshanden, ABN AMRO en SNS, tot een ondernemersbank wordt omgevormd, waar 'maatwerk en aandacht voor de ondernemer' centraal staan, aldus het FD.

Biesheuvel houdt zijn 'ondernemersrede' dinsdag bij de beurs in Amsterdam. De toespraak en de daarmee samenhangende presentatie van de zogeheten 'Schaduwbegroting' zijn een knipoog naar Prinsjesdag, waar volgende week dinsdag de rijksbegroting wordt gepresenteerd en de troonrede wordt voorgelezen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X