Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Rente over restschuld woning langer aftrekbaar

De rente over de restschuld die overblijft na de verkoop van een woning wordt langer aftrekbaar. De periode wordt verlengd van tien naar vijftien jaar. Dat heeft het kabinet vorige week tijdens het begrotingsoverleg afgesproken met de oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP, meldt RTL Nieuws donderdagavond.

De maatregel, die al snel een paar honderd euro in de maand zou schelen, moet de woningmarkt verder in beweging krijgen. Veel mensen zitten met het probleem dat hun woning nu veel minder waard is dan toen ze die kochten. Ook zou zijn afgesproken dat de crisismaatregel voor woningbezitters met dubbelde hypotheeklasten wordt uitgebreid. Mensen die hun oude woning niet verkocht krijgen, kunnen straks drie jaar in plaats van twee jaar de hypotheekrente aftrekken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X