Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Rente op restschulden langer aftrekbaar

Om de doorstroming op de huizenmarkt te blijven stimuleren wordt de maximale periode voor de aftrek van rente op restschulden verlengd van tien naar vijftien jaar. Mensen die na de verkoop van hun huis een restschuld overhouden, mogen de rente over die restschuld langer aftrekken. Het gaat om restschulden tot 2018 die zijn meegefinancierd onder de Nationale Hypotheek Garantie.

Huizenmarkt stimuleren via restschuld
Veel mensen kunnen nu niet verhuizen omdat hun huis tienduizenden euro’s minder waard is dan toen ze het kochten. Dat beperkt de doorstroming op de woningmarkt. Verlenging van de aftrekbaarheid van de rente op de restschuld moet het makkelijker maken voor mensen met een restschuld om te verhuizen.

Wat is Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?
De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie die u kunt krijgen als u een hypotheek afsluit voor de aankoop of verbouwing van een woning. Met NHG loopt u als (toekomstig) eigenaar van een woning minder risico en daarnaast komt u in aanmerking voor rentekorting.

Drie jaar hypotheekrenteaftrek
Verder is afgesproken dat de crisismaatregel voor woningbezitters met dubbele hypotheeklasten wordt uitgebreid. Wie zijn oude huis niet verkocht krijgt, kan voortaan drie jaar de hypotheekrente aftrekken in plaats van twee jaar.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X