Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederland is het op drie na rijkste land

Nederland is het op drie na rijkste land ter wereld, blijkt uit het dinsdag gepubliceerde Global Wealth Report van de Duitse verzekeraar Allianz. De ranglijst van Allianz is gebaseerd op het netto vermogen per inwoner. Voor Nederlanders bedroeg dat in 2013 gemiddeld 71.430 euro, 3,8 procent meer dan in het voorgaande jaar. Alleen in Zwitserland, de Verenigde Staten en België bezitten de bewoners meer. Ten opzichte van de vorige ranglijst is Nederland een plaats gestegen, van 5 naar 4.

De hele wereld is in 2013 rijker geworden. Het totale vermogen van particuliere huishoudens wereldwijd steeg met bijna 10 procent naar de recordhoogte van 118 biljoen euro. Volgens Allianz is de groei onder meer te danken aan goed presterende aandelenbeurzen in Japan, de VS en Europa.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X