Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Geen inkomensafhankelijke combinatiekorting bij voorlopige aanslag

Bericht van de fiscus: Hebt u in 2014 een voorlopige aanslag ontvangen over 2011, 2012 of 2013? En hebt u winst uit onderneming? Dan is het bedrag van uw voorlopige aanslag misschien onjuist. Onze excuses daarvoor.

Mogelijk is er in de aanslag ten onrechte geen rekening gehouden met de inkomensafhankelijke combinatiekorting. In dat geval krijgt u voor 30 september 2014 een excuusbrief van ons en een nieuwe voorlopige aanslag met het juiste bedrag. U hoeft verder niets te doen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X