Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Een op tien beleggers gebruikt verruimde schenkingsvrijstelling

Een op de tien particuliere beleggers heeft gebruikgemaakt van de tot eind dit jaar verruimde schenkingsvrijstelling tot 100.000 euro voor besteding aan de woning. Dat maakte ING zaterdag bekend op basis van eigen onderzoek. Circa 3 procent zegt dit nog te gaan doen voor het einde van het jaar. Eerder deze maand werd bekend dat de maatregel waarbij mensen belastingvrij een ton kunnen schenken aan familie of vrienden, mits het geld wordt ingezet voor de aankoop of verbouw van een huis, niet wordt verlengd. Volgens ING is het merendeel van de particuliere beleggers bereid tot het doen van schenkingen aan anderen. Zo zegt ruim de helft (54 procent) weleens geld weggegeven te hebben, 8 procent aandelen en 7 procent een deel van het kunstbezit.

Beleggersvertrouwen
ING maakte ook bekend dat vertrouwen onder beleggers in september is gegroeid. De ING BeleggersBarometer kwam deze maand uit op 125 punten, een aanzienlijke verbetering vergeleken met de voorgaande maand (120). ''Beleggers geven aan even optimistisch te zijn over de economische en hun eigen situatie, maar zijn in september optimistischer over de waardeontwikkeling van hun eigen portefeuille'', stelt de bank. De onrust op de beurs ebt volgens ING langzaam weg.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X