Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Containervervoer Rotterdam wijkt uit

Het containertransport vanuit de haven van Rotterdam gaat steeds meer over de weg. Het vervoer met binnenvaartschepen duurt te lang. Dit schrijft het Financieele Dagblad na een rondgang langs een aantal bedrijven. Het duurt inmiddels zes dagen voordat binnenvaartschepen kunnen aanmeren. Het op tijd afleveren van goederen wordt daardoor moeilijker.

Onder andere Heineken en Bavaria ondervinden problemen. Zij onderzoeken nu andere mogelijkheden om de container sneller te vervoeren. Oorzaak voor de vertraging zijn problemen bij ECT, de grootste beheerder van containerterminals in de Rotterdamse haven. De installatie van vijf kranen liep vertraging op en er waren problemen met het implementeren van een nieuw IT-systeem.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X