Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Startende ondernemer krijgt brief van fiscus

Startende ondernemers krijgen een brief van de belastingdienst om hen te herinneren aan hun btw-aangifte. De herinneringsbrief is bedoeld voor ondernemers die in 2014 zijn gestart en per kwartaal aangifte doen. De belastingdienst hoopt zo te voorkomen dat starters hun aangiften te laat doen en een boete aan hun broek krijgen.

Bij de eerste kwartaalaangifte dit jaar bleek dat 15 procent van de startende ondernemers hun aangifte en betaling te laat doen. Onder bedrijven die al een aantal jaar bestaan, waren er juist meer die hun btw-aangifte op tijd indienden. Zij krijgen sinds 1 januari 2014 dan ook geen brief per tijdvak meer. 89 procent van de ondernemers liet weten hier geen moeite mee te hebben. Het afschaffen van de aangiftebrieven scheelt de fiscus 7,5 miljoen blauwe enveloppen op jaarbasis.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X