Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Internet op zee

De rederij die zeevarenden een betere toegang tot internet aanbiedt dan ze gewend zijn, heeft de zeevarenden praktisch voor het uitkiezen. Dat blijkt uit een peiling van de maritieme vakbond Nautilus International. Op de vraag of een betere toegang tot internet aan boord reden zou zijn om van rederij te wisselen, antwoordde 73% van de Nederlandse branche met ‘ja'. Bij de Britse leden was dit zelfs 81%.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X