Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


ING wint geding om inlogcodes klanten

Het onlinehuishoudboekje van softwareontwikkelaar AFAS mag geen automatische koppeling naar internetbankieren van ING bevatten. Dat heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland woensdag bepaald. ING wint daarmee het kort geding dat de bank had aangespannen tegen AFAS.

Met AFAS Personal kunnen consumenten met de transactiegegevens van meerdere bankrekeningen online een huishoudboekje samenstellen om op die manier meer inzicht te krijgen in hun inkomsten en uitgaven. Om van de gratis dienst gebruik te kunnen maken, biedt AFAS gebruikers ook de mogelijkheid in te loggen met de codes van hun bank zodat hun gegevens automatisch in het huishoudboekje worden verwerkt.

Geheim
Volgens de rechter is deze automatische koppeling in strijd met de algemene voorwaarden van ING. Daarin staat dat klanten hun persoonlijke inlogcodes geheim moeten houden om fraude met internetbankieren te voorkomen en dat zij hun persoonlijke inloggegevens niet op een andere site dan die via ING mogen invoeren. Door het aanbieden van de automatische koppeling in het online huishoudboekje, zet AFAS volgens de rechter klanten aan tot het handelen in strijd met de algemene voorwaarden en dat mag niet.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X