Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Goed verzekerd op reis met nieuwe tool 'Check je vakantieverzekeringen'

Dekking voor onvoorziene kosten is voor 85% van de vakantiegangers die een reisverzekering hebben de voornaamste reden om die verzekering af te sluiten. Dit blijkt uit een onderzoek van Wijzer in geldzaken en het Verbond van Verzekeraars onder Nederlandse vakantiegangers naar hun vakantieplannen en verzekeringen. Het is echter wel belangrijk om goed te kijken of de afgesloten reisverzekering echt voldoet en past bij de vakantie. Er zijn namelijk grote verschillen tussen de basisverzekeringen die verschillende verzekeraars aanbieden. Om de consument te helpen kort voor vertrek zijn verzekeringen te checken, lanceren Wijzer in geldzaken en het Verbond van Verzekeraars vandaag de tool 'Check je vakantieverzekeringen'.

Grote meerderheid heeft doorlopende verzekeringen
Van de vakantiegangers die een reisverzekering hebben (76%) heeft 83% een doorlopende reisverzekering. Hetzelfde beeld is te zien bij annuleringsverzekeringen. Ruim de helft (53%) van de Nederlanders heeft een annuleringsverzekering. Daarvan heeft 71% een doorlopende annuleringsverzekering.

Vakantieverzekeringentool Wijzer in geldzaken en Verbond van Verzekeraars
De tool 'Check je vakantieverzekeringen' van Wijzer in geldzaken en het Verbond van Verzekeraars helpt vakantiegangers te checken of ze goed verzekerd op vakantie gaan. Zijn eventuele zorgkosten gedekt, is de bagagedekking goed genoeg, zijn extreme sporten gedekt en wat is de maximale dekking bij een ongeval of een medische noodsituatie? Consumenten beantwoorden een paar eenvoudige vragen over hun vakantie. De tool geeft een korte lijst met tips en aandachtspunten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X