Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nog geen aangifte 2013 gedaan? Doe dit zo snel mogelijk!

Moet u nog aangifte inkomstenbelasting over 2013 doen? Doe dit dan zo snel mogelijk. Zo voorkomt u een boete.Wij versturen vanaf deze week brieven om mensen eraan te herinneren dat zij nog aangifte moeten doen. Hebt u zo’n brief ontvangen? Doe dan snel alsnog aangifte.

Geen brief gehad? Misschien toch aangifte doen
Ook als u geen brief van ons krijgt, kan het zijn dat u aangifte moet doen. Als u belasting moet betalen, bent u namelijk verplicht om aangifte inkomstenbelasting te doen. U kunt ook aangifte doen als u verwacht dat u belasting terugkrijgt.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X