Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Hebt u een naheffingsaanslag btw gekregen?

Als ondernemer moet u btw-aangifte doen. Dat geldt ook als u zich bij ons hebt aangemeld als ondernemer omdat u energie levert (bijvoorbeeld bij zonnepanelen) aan een energieleverancier. Hebt u nu een naheffingsaanslag btw ontvangen, dan bent u misschien vergeten uw btw-aangifte op tijd te doen. Hebt u uw btw-aangifte nog niet gedaan, doe dit dan alsnog. Deze aangifte staat voor u klaar in het beveiligde gedeelte van onze internetsite. Het is ook mogelijk dat u een papieren aangifte hebt ontvangen. Als u geen aangifte hebt ingediend, doen wij namelijk een schatting van wat u moet betalen. U ontvangt dan een naheffingsaanslag.

Er zijn verschillende redenen waarom er een naheffingsaanslag wordt opgelegd. Is onze schatting te hoog omdat u minder of geen omzet had? Wij passen dan het bedrag dat u aan ons moet betalen naar beneden aan als u uw btw-aangifte alsnog indient.

Wat u moet doen:

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X