Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Stijging aantal rechtszaken in 2013 naar bijna 1,8 miljoen

In 2013 is het aantal rechtszaken toegenomen tot bijna 1,8 miljoen. Voor het eerst sinds 2009 is het aantal rechtszaken gestegen. Dat blijkt uit het Jaarverslag Rechtspraak 2013 dat vandaag is verschenen. De stijging van 3 procent ten opzichte van 2012, komt vooral doordat het aantal kantonzaken toenam tot bijna 1,1 miljoen (+ 6 procent). Kantonzaken zijn relatief eenvoudige zaken over arbeidsovereenkomsten, huurcontracten, aankopen en geldvorderingen en familierechtelijke zaken als bewind en erfrecht. Opvallend in deze categorie is de afname van handelszaken bij de kantonrechter. Dit komt onder meer door verhogingen in de afgelopen jaren van het bedrag dat moet worden betaald voor de gang naar de rechter, de zogenoemde griffierechten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X