Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederlander werkt zes dagen korter voor de staat

Een Nederlander werkt gemiddeld tot 21 juni voor de staat. Wat hij daarna in de rest van het jaar verdient, kan hij in de eigen zak steken. Nederland staat daarmee op de 19e plaats van alle 28 EU-lidstaten. In 2013 moest de gemiddelde Nederlander nog tot 27 juni voor de Staat werken. Dat stelde de Europese stichting New Direction vandaag in Brussel. De conservatieve denktank, die zich inzet voor Europese hervormingen, wil dat de belastingdruk voor burgers vermindert.

Belgen de klos
De Cyprioten, die de minste inkomstenbelasting betalen, zijn theoretisch al klaar met het betalen van belastingen op 21 maart, terwijl een Belg pas vanaf 6 augustus 'belastingvrij' werkt. België is al vier jaar op rij het land waar de belastingdruk het grootst is, aldus New Direction. Vorig jaar moest de Belgische belastingbetaler zelfs nog twee dagen langer werken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X