Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Feteris president Hoge Raad

Maarten Feteris wordt president van de Hoge Raad. Het kabinet draagt hem voor als opvolger van Geert Corstens. Feteris is al sinds 2008 rechter in het hoogste rechtscollege. Eerst was hij raadsheer en sinds vorig jaar is hij er vice-president. Feteris is ook hoogleraar belastingrecht in Rotterdam.

Belastingadviseur
Hij werkte ook als belastingadviseur en partner bij Pricewaterhouse-Coopers. De benoeming van Feteris gaat in op 1 november.Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X