Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Duitse regering denkt aan lagere belasting

De Duitse regering overweegt de komende jaren de inkomstenbelasting te verlagen. Zo zouden de tarieven in 2016 met 2 procent moeten dalen, hetgeen belastingbetalers in totaal 3 miljard euro zou schelen. Dat meldt het Duitse tijdschrift Der Spiegel zondag op basis van bronnen. De regering zou op deze manier werknemers beter willen beschermen tegen inflatie. Loonsverhogingen die zijn bedoeld om de inflatie te compenseren, kunnen nu nog leiden tot een hogere belastingaanslag. De regering zou dat effect willen verminderen.

Minister Wolfgang Schäuble (Financiën) rekent er volgens Der Spiegel momenteel op dat de belastinginkomsten in de periode tot en met 2018 met circa 40 miljard euro zullen toenemen. Dit jaar zou al een plus van bijna 3 miljard euro worden gerealiseerd, die in 2015 oploopt tot 7 miljard euro. In de twee daaropvolgende jaren stroomt ongeveer 9 miljard euro meer in de Duitse schatkist dan in het voorgaande jaar, terwijl de inkomsten in 2018 met 11 miljard euro zouden oplopen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X