Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Waarom moet ik terugbetalen aan de Belastingdienst?

Bij mijn belastingaangifte blijk ik te moeten bijbetalen. Dat heb ik anders nooit en ik ben de enige niet op mijn werk. Personeelszaken zegt dat dit niet anders kan, omdat ik vorig jaar een te hoge arbeidskorting heb genoten. Klopt dat?

Sinds 2013 neemt de arbeidskorting af bij een inkomen van meer dan 40.000 euro. In principe houden de belastingtabellen daar rekening mee, maar bij overwerk en bonussen gaat het nogal eens mis. Voor de berekening van arbeidskorting bij onverwachte extra inkomsten zijn herleidingsregels gepubliceerd, maar die worden niet altijd toegepast. Helaas bent u verplicht aangifte te doen als u in 2013 meer dan 45 euro te weinig belasting heeft betaald.

Verwacht wordt dat de Belastingdienst in oktober nog de nodige extra aangiftebrieven zal versturen. U zou dat kunnen afwachten. Maar als u nu aangifte doet, bent u geen rente aan de fiscus verschuldigd en in oktober wel.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X