Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boskalis adviseert Zuid-Korea over rampschip

Een bergingsinspecteur van het bedrijf SMIT Salvage, een dochter van Boskalis, is naar Zuid-Korea vertrokken om de autoriteiten te adviseren over de berging van het rampschip Sewol. Een woordvoerder van Boskalis liet weten dat de bergingsinspecteur morgen een eerste gesprek heeft met de Zuid-Koreaanse regering.

'De Zuid-Koreaanse regering heeft ons gevraagd mee te denken over de berging', aldus de woordvoerder. 'Op dit moment is nog niet gesproken over het sturen van nog meer mensen en materieel. Het kan nog wel enkele weken duren voordat daarover duidelijkheid is. De eerste prioriteit ligt uiteraard bij het zoeken naar vermisten, en mogelijk overlevenden. Wij zijn daarbij niet betrokken.'

De Sewol zonk een week geleden. Ruim 100 opvarenden zijn omgekomen. Er worden nog circa 200 mensen vermist.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X