Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Reden opzeggen belastingverdrag met Nederland door Malawi onduidelijk

Staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft geantwoord op vragen vanuit de Tweede Kamer over de opzegging door Malawi van het belastingverdrag met Nederland. Hij deelt mede dat de reden van opzegging door Malawi niet geheel duidelijk is. De actie kwam als een verrassing omdat het niet gebruikelijk is een bestaand verdrag op te zeggen voordat er een nieuw verdrag is.

Malawi heeft bij de opzegging verwezen naar de omstandigheid dat er een nieuw verdrag zou komen. Eind augustus is ambtelijk met Malawi overeenstemming bereikt over een nieuw verdrag dat in overeenstemming is met de huidige beleidslijn voor verdragen met ontwikkelingslanden. Het nieuwe verdrag is nog niet geratificeerd. Zowel Nederland als Malawi streven naar spoedige ondertekening.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X