Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Phishingmail vanaf noreply@belastingdienst.nl

De fiscus waarschuwt voor nieuwe ronde e-mails van scammers, die afkomstig lijkt van een legitiem adres. De belastingdienst waarschuwt voor een nieuwe phishinggolf. De afzender 'noreply@belastingdienst.nl', lijkt authentiek maar is gespoofed. In de mail, waarvan de fiscus helaas geen screenshot publiceert, wordt gevraagd om "een nieuw bericht in uw berichtenbox te openen." De link leidt waarschijnlijk naar een site waar Digid-logins worden buitgemaakt of de bezoeker wordt geïnfecteerd.

Aangiftemaand voor de deur
"De Belastingdienst gebruikt in bepaalde gevallen e-mail. Maar in een e-mail vragen wij u nooit om een bericht in uw berichtenbox te openen. Wij vragen ook nooit om persoonlijke gegevens", legt de fiscus uit. Ook phishers weten dat maart 'aangiftemaand' is, dus wees op uw hoede voor nep-mails. De belastingdienst roept op melding te maken van phishingmails.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X