Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederland en Nigeria formaliseren afspraken omtrent migratie

Nederland en Nigeria hebben hun afspraken over de terugkeer van vreemdelingen officieel bestendigd. Het Memorandum of Understanding (MOU) waarin deze afspraken zijn vastgelegd, is vandaag ondertekend door staatssecretaris Teeven (veiligheid en justitie) en de Nigeriaanse minister van buitenlandse zaken, Ambassador Aminu Bashi Wali.

In het MoU staan afspraken over de samenwerking tussen de Nigeriaanse immigratiedienst en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Deze afspraken gaan naast terugkeer ook over wederzijdse ondersteuning omtrent de bestrijding van illegale immigratie. Daarbij wordt er een gezamenlijke werkgroep ingesteld die verantwoordelijk wordt voor de coördinatie en invoering van de afspraken die zijn vastgelegd in het MoU.

De samenwerking op gebied van terugkeer tussen DT&V en Nigeria is al jarenlang goed waardoor er een effectief beleid wordt gevoerd om illegale migratie tegen te gaan. Daarnaast is in Nigeria al enige tijd een immigration liaison officer (ILO) van de IND gestationeerd, die een goede relatie heeft met de Nigeriaanse immigratiedienst. Zo geeft deze ILO met enige regelmaat les aan de Nigeriaanse immigratiedienst op het terrein van de onderkenning van valse/ vervalste documenten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X