Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Minister van Financiën wil herziening belastingstelsel

Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem vindt het tijd voor een herziening van het belastingstelsel. Daarbij zouden de lasten op arbeid omlaag kunnen om de werkgelegenheid te stimuleren. Dijsselbloem kwam zondag met zijn pleidooi voor een herzien belastingstelsel tijdens politiek café Piment in Doetinchem. Als arbeid minder belast wordt, moet er op andere terreinen geld binnengehaald worden. Dijsselbloem denkt daarbij aan heffingen op milieugebied en op vermogen.

Dijsselbloem wees erop dat de vorige herziening van de belastingen alweer een tijd geleden is. Vorig jaar zinspeelde hij ook al op fiscale aanpassingen in een eerste reactie op het rapport van de commissie-Dijkhuizen over eenvoudiger belastingen. Het kabinet moet nog reageren op dit rapport, maar op zijn ministerie wordt al nagedacht over herziening van de belastingen, zei Dijsselbloem.

D66-leider Alexander Pechtold wil dinsdag in de Tweede Kamer opheldering van de minister van Financiën. Bij nieuwe onderhandelingen met het kabinet over de begroting van 2015 wil D66 de inkomstenbelasting met 1 miljard euro verlagen. CDA-Kamerlid Eddy van Hijum noemde het op Twitter ‘onbehoorlijk’ dat Financiën nog moet reageren op de commissie-Dijkhuizen, maar nu al met deze ‘luchtballon’ komt. ‘De grote vraag is natuurlijk: is het echt lastenverlichting of vooral verschuiving c.q. verdere nivellering.’

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X