Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


FIOD vermoedt zeker zeshonderd criminele 'belastingnomaden'

De fiscale opsporingsdienst FIOD denkt dat er minimaal zeshonderd echte criminelen zitten bij de groep zogenoemde belastingnomaden. Dat zijn mensen die zich in Nederland uitschrijven, maar hier wel blijven geld verdienen of wonen zonder belasting te betalen. Staatssecretaris Eric Wiebes meldt dat donderdag in de Tweede Kamer. Hij sprak van zeshonderd ''echte stouterds'', maar houdt er rekening mee dat de echte slimmeriken helemaal uit het zicht van de FIOD en de fiscus blijven.

In totaal hebben de afgelopen vijf jaar 500.000 mensen zich in Nederland uitgeschreven. Van iets minder dan de helft klopt het adres vermoedelijk. Ruim de helft gaf geen of een onvolledig adres of een adres dat ''evident niet bestaat'', aldus Wiebes.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X