Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Als u niet verplicht verzekerd bent voor de Nederlandse volksverzekeringen

Als u in Nederland niet verplicht verzekerd bent voor de sociale zekerheid, dan hoeft u ook geen premie volksverzekeringen te betalen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u in loondienst bent in een ander land. U bent dan in veel gevallen op grond van internationale regelingen met betrekking tot de sociale zekerheid in een ander land verzekerd. U hebt dan ook geen recht op de delen van de heffingskorting die betrekking hebben op de volksverzekeringen, het zogenoemde premiedeel van de heffingskorting.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X