Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Boskalis neem Fairmount over

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maakt bekend dat overeenstemming is bereikt met Louis Dreyfus Armateurs voor de overname van Fairmount Marine B.V. en Fairmount Ocean Towage Company B.V. (Fairmount). De totale transactiewaarde bedraagt circa 6 maal de EBITDA van Fairmount.

Fairmount is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van zeesleepdiensten over lange afstanden. Het bedrijf beschikt hiervoor over een vloot van vijf Anchor Handling Tugs (AHTs) met een trekkracht van 205 ton bollard pull.

De toevoeging van deze zeegaande AHTs betekent voor Boskalis een verdere versterking van de marktpositie op het gebied van zowel offshore energy-dienstverlening als berging. Het gebruik van zeegaande sleepboten voor zogenoemd 'nat' slepen over lange afstanden vormt een aanvulling op de bestaande diensten op het gebied van zwaar droog transport die Boskalis reeds aanbiedt. Met Fairmount kan Boskalis haar klanten het volledige spectrum van oplossingen op het gebied van zwaar transport over zee aanbieden, toegesneden op de betreffende vracht of op specifieke vereisten. De AHTs kunnen ook worden ingezet op offshore-projecten, en vormen daarmee een uitbreiding op het huidige aanbod van Boskalis op het gebied van transport- en installatiediensten, en kunnen daarnaast voor bergingsprojecten worden ingezet.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X