Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst waarschuwt: Open 'onze' e-mail niet

Er zijn valse e-mailberichten in omloop, die afkomstig lijken van de Belastingdienst. De e-mails hebben twee mogelijke afzenders: noreply@belastingdienst.nl en info@taxi.nl. De Belastingdienst raadt aan om de mails niet te openen, maar ze meteen te verwijderen.

De valse mail met als afzender noreply@belastingdienst.nl bevat de volgende tekst:

U heeft een nieuwbericht in uw Berichtenbox. Klik hier om deze te lezen. Notificatieberichten bevatten met het oog op uw privacy geen informatie over de inhoud van het bericht.

Met vriendelijke groet,
Belastingdienst

De valse e-mail die van info@taxi.nl afkomstig zou zijn, bevat de tekst:

Geachte heer/mevrouw,

Om uw aangiften nog sneller en gemakkelijker te maken, adviseren wij u om het onderstaande digitale aangifteformulier in te vullen. Klik op de link om direct naar het aangifteformulier te gaan
Met vriendelijke groet,

Belastingdienst/Centrale Administratie

Geen persoonlijke gegevens
De Belastingdienst waarschuwt dat de dienst nooit om persoonlijke gegevens zal vragen in e-mails. Als dat wel gebeurt, dan is er sprake van phishing.

Het is niet bekend aan hoeveel mensen de valse mails verstuurd zijn.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X