Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Australiërs in offshore-gasveld Israël

Het Australische energieconcern Woodside Petroleum neemt voor 2,6 miljard dollar (1,9 miljard euro) een belang van 25 procent in het enorme offshore-gasveld Leviathan voor de kust van Israël. Dat maakte Woodside bekend.

Woodside betaalt in eerste instantie 850 miljoen dollar en de rest van het bedrag zal in latere termijnen worden voldaan. De ontwikkeling van Leviathan kost naar verwachting 8 miljard dollar. Andere partners in het project zijn onder meer het Israëlische Delek Group en het Amerikaanse Noble Energy.

Leviathan bevat naar schatting een gasreserve van 540 miljard kubieke meter, voldoende om heel Europa voor meer dan een jaar van gas te voorzien. Ook zou Leviathan een grote hoeveelheid olie bevatten. De productie begint naar verwachting in 2017.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X